Koppelingen tussen locaties

VPN

Verbindingen tussen verschillende locaties zoals thuiswerkplekken zijn te maken met een VPN. VPN is een Virtueel Prive Netwerk. De verbinding wordt gemaakt over internet, maar is geheel versleuteld. Het opzetten van een veilige VPN is aan FutureLines wel toevertrouwd.

Hosted Exchange

Uw mailbox in de Cloud met hosted Exchange geeft u de mogelijk om vanaf elke locatie bij uw mail, afspraken en takenlijst te komen. Bij hosted Exchange betaald u een bedrag per gebruiker per maand. Voor dit bedrag kunt u zelf geen server met Exchange onderhouden.

Als uw computer er mee stopt staat alles nog in de Cloud en kunt u snel weer verder werken. FutureLines installeert en support de hosted Exchange voor uw onderneming.

Pinnen over IP

Als er iets goed en veilig moet worden opgezet is het wel uw digitale cashflow. FutureLines verzorgd een secure aansluiting van uw pinautomaat, zodat uw pintransacties veilig worden uitgevoerd.

Wilt u meer weten over uw VPN, hosted Exchange, pinnen over IP en wat FutureLines voor u kan betekenen? Mail of bel ons.