Mobiel

Vaste lijn op uw mobiel zonder doorschakelen

Bent u veel onderweg en wilt u uw vaste lijn meenemen? Met vast-mobiel integratie heeft u uw vaste lijn altijd bij de hand. Ideaal voor ondernemers zoals ZZP’ers die zelf de telefoon aannemen, maar toch de uitstraling van een vaste lijn willen. Doorschakelkosten zijn bij vast-mobiel integratie niet van toepassing. FutureLines praat u graag bij over alle mogelijkheden.

Data-only

Met een Data-only abonnement overal met je laptop of tablet gebruik maken van internet. De Data-only is er zowel voor 3G als het 4G netwerk. Data-only kan ook worden gebruikt als back-up voor uw vaste internet verbinding. Ideaal voor bedrijven die zich offline zijn niet kunnen permitteren.
 

Sim-only

U heeft al een toestel of koopt liever zelf een toestel. Dan heeft u met Sim-only een goedkoop abonnement. Sim-only leveren we in verschillende bel en sms bundels met en zonder data. Geheel naar uw wens.

Machine to Machine

Machine to Machine is een datakoppeling tussen twee apparaten. Denk hier als voorbeeld aan een koelcel die zijn temperatuur doorgeeft. Zodra de temperaturen buiten de specificaties komt, slaat de koelcel alarm. Veelal gaat Machine to Machine om communicatie met sensoren als GPS, temperatuur,  vocht, hellingshoek,  enzovoort. Met de opkomst van Internet of Things (IoT), wordt Machine to Machine steeds breder ingezet. FutureLines kent alle aspecten van Machine to Machine en kan u hierin adviseren.

Wilt u meer weten over uw mobiele telefonie, Data-only, Sim-only, Machine to Machine en wat FutureLines voor u kan betekenen? Mail of bel ons